Sewa Tapak Iklan seperti Sidebar Kanan Zaza atau servise yang lain..Interested? Sila Email Zaza at write2zaza@yahoo.com Maklumat lanjut,Click -->
SINI! .

Friday, May 20, 2011

Minyak Celak Lagi Bukan Minyak Petrol Tau!!



Kemarin kan Zaza ada buat Entry tentang minyak celak kat sini,ada feedback ramai yang nak beli minyak celak since bila dah ada baby nanti.So sini nak kasi tip lagi okeh,minyak celak tu better korang cari someone yang pandai buat better cari ustaz or orang yang pandai la bab2 ni sebab kalau beli dia buat secara rawak tapi kalau cari orang yang pandai buat dia akan sebut nama anak kita masa doa dibacakan.Tak semua minyak celak sesuai dengan anak kita.

Zafran pon Zaza tukar minyak celak sampai 6kali akibat tak sesuai.Dari Jitra,Kuala Muda,Penang,Perlis,Yang beli pon ada last2 dapat kat Wan Nyah di Taiping baru serasi..Just bawa minyak masak,lada hitam dan bawang putih...

Apa Yang Zaza Makan Nak Cepat Dapat Anak??

'Dua bulan kahwin dah ngandung,hang buat apa??makan apa weh,bagitau la kat aku?". Hah,soalan apa itu???Serius member Zaza mesej Zaza dalam inbox Facebook sebab dia dah kahwin setahun still tak preagnant2.Erm makan apa yer??tapi Zaza lepas kahwin amal makan jus Awet Muda tu ja lepas preagnant berhenti takut tak sesuai untuk ibu2 mengandung.


Dia rasa cam pekat2 gitu,sesuai la kalau makan sebab dia untuk semua masalah wanita.Harga dia kalau tak silap RM30 kot tahan untuk 12 hari.Ada yang kata lama kawen tak dapat anak bila amalkan terus preagnant.Tapi benda ni semua kuasa ALLAH.So tu jer la rahsianya.Yang penting aku ni suburrrrrrrr haha..lariksssss

PERHATIAN

Zaza ada sebuah buku nak dikongsikan.Tajuk dia Zaza lupa la tapi memang buku yang patut dibuat koleksi la.Ia persediaan untuk menuju alam rumahtangga la.Zaza nak tanya ada orang berminat nak beli tak,harga dia dalam RM15 kot.Member Zaza dah 3orang pesan buku ni.Ish nak tunjuk pon buku  Zaza tu ada kat cousin Zaza,Imah.Dia pinjam masa nak kawen hari tu.Next week nak pergi jumpa pembekal tu so ingat nak beli banyak2 then jual.
 ISI KANDUNGAN BUKU 
  • Persediaan sebelum kawen
  • Teknik2 malam pertama
  • Tanggungjawab suami isteri
  • Cara nak dapat anak
  • petua2 rumahtangga
  • Tip nak jaga anak
Kira buku ni complete la tak payah nak gaduh2 beli buku lain.
Kalau ada yang berminat tinggalkan komen kat bawah ni yer.
Nanti Zaza Upload pic buku ni,nak suruh imah send gambar jap.Sebenarnya ramai yang nak beli buku ni sebab takut dengan malam pertama..huhu.Dia ajar step2 tau tu yang akan kurangkan kekakuan korang bila tiba masa tu..>_<

3 000 Say i'm cute 내가 귀엽다고 말해:

CIK FERRA AWW said...

AMBOII. YG TEKNIK2 MLM PERTAMA TUHHH AWW

alinac lover said...

haa oke nnti tunjuk la gmbr buku tu..nk tgk gak

Life Is Beautiful said...

buku aper nie....buku permata yg hilang kew...hehehhe





 
Design by Zaza Zafran |작별 다시 올 |© all rights reserved.