Sewa Tapak Iklan seperti Sidebar Kanan Zaza atau servise yang lain..Interested? Sila Email Zaza at write2zaza@yahoo.com Maklumat lanjut,Click -->
SINI! .

Thursday, May 19, 2011

Org Busy Photoshoot Pre-wedding,Zaza Gedik Nak Buat Pre-birthday.



Hujung bulan lepas Zaza ni sibuk la nak ambik gambar Zafran pakai costume yang comel2..Geram weh,sehari sebelum birthday Zafran,kami pergi la kedai  gambar konon2 nak tanya la kalau nak buat photoshoot kos die berapa.RM500 untuk 10 keping gambar.Gigil tangan ni terus tak jadi.Tapi dah rezeki anak tetiba jer dapat free photoshoot hasil Zaza shoping RM+++.See Cik Pyan,tak rugi keluar duit bagi isteri awak ni shopping.>_<


 ***Picture Yang Zaza Edit Akibat Kegeraman***

***Masa ni Pyan Jerit kat jurugambar tu'My baby is Boy la'.huhu***
***Pic yang dicuci,ni pon sekeping RM10...choi,gila mahal lor***

 ***'haiya uncle saya tak mau ini bunga la,saya baby boy la'***
***Tengok berani kan saya,siap gigit tiger lagi***

***Tiger dok elok2 tau Zafran nak balik dah***

Lepas abes photoshoot,kami balik dengan muka muncung dek kena auta dengan pemilik kedai..grrrr tau tak.Mula2 cakap all it free suruh pilih baju la itu la ini la.Abes photoshoot kena bayar picture sekeping RM10 padahal kalau cuci kat kedai lain satu 60sen jer.Pastu sewa baju lagi RM10 dengan RM10 lagik untuk contest Baby Comel.Grrrrrrrrrrrrrr

1 000 Say i'm cute 내가 귀엽다고 말해:

Redbloodsnow said...

hahaha...tu sbb org kata, TAK NAK KALAH. ada org ada gak dia...hahaha. tu kata org la ea. bukan akak kata taw...larikssss :P





 
Design by Zaza Zafran |작별 다시 올 |© all rights reserved.