Sewa Tapak Iklan seperti Sidebar Kanan Zaza atau servise yang lain..Interested? Sila Email Zaza at write2zaza@yahoo.com Maklumat lanjut,Click -->
SINI! .

Monday, June 20, 2011

List Blog Yang Bakal Di Hack!!!


Semalam Zaza terjumpa senarai blog2 yang bakal di hack.Takut jugak la tapi Alhamdullilah blog Zaza tak tersenarai.So korang yang nak check sila click SINI yer.Tekan Control+F lepas tu taip nama blog korang.

Zaza pon tak tahu kenapa la die nak hack blog-blog ni.Tapi untuk mengelakkan di HACK rasanya kena tukar password yang strong sikit kot..

7 000 Say i'm cute 내가 귀엽다고 말해:

Amira Chan said...

fuh! seb bek takde

Softtouch [Hanim] said...

nasib akak punya blog xde...pelik lah nape nak hack2 nie...

alinac lover said...

blog yong ada

Redbloodsnow said...

takut kan za...akak pun kena gak :(

MYA EL QAYREENA AZRYAN said...

alamak camner nak cek boleh laju ckit

MYA EL QAYREENA AZRYAN said...

phewww selamat tak der...

Admin Wak said...

blog wak pown ade dalam senarai.. hermm.. kena berjaga-jaga lah gamaknya.. Apepun.. Tq.. cik zaza kerana follow wak, oleh kerana cik zaza adalah follower ke-350. Follower awards adalah milik cik zaza. Hehehe.. Sila punggutnya di sini (Di Kategori : Follower Bertuah)>> http://www.wakmizie.blogspot.com/2010/02/awards-2011.html

p/s : gunakan teknik (ctrl+c) untuk copy text di blog wak..





 
Design by Zaza Zafran |작별 다시 올 |© all rights reserved.