Sewa Tapak Iklan seperti Sidebar Kanan Zaza atau servise yang lain..Interested? Sila Email Zaza at write2zaza@yahoo.com Maklumat lanjut,Click -->
SINI! .

Friday, July 15, 2011

Boleh Update Blog Bila................



Sekarang sejak bergelar penanam anggur yang bertauliah,masa nak update blog pon takde.Almaklum la busy jer.Nak kemas rumah,basuh baju,jaga budak yang tersangat-sangat kepochi di atas tu.

Sekarang budak kocik tu semua nak buat sendiri,makan sendiri,mandi sendiri,naik motor sendiri..huhu.So terpaksa la mama dia yang comel ni *perasan jap* bagi tumpuan 300% pada dia kang tak pasal-pasal jadi tongkang pecah rumah ni.

Rindu rasanya nak kerja T_T,tapi apakan daya takda orang panggil kerja pon..Ermm,esok weekend korang plan nak buat apa??

1 000 Say i'm cute 내가 귀엽다고 말해:

Ezad Izzuddin said...

Woahhh comel jew die tido :)





 
Design by Zaza Zafran |작별 다시 올 |© all rights reserved.