Zaza Zafran™: GENG BLOG PINK [Kartun itu!]

21 July 2011

GENG BLOG PINK [Kartun itu!]


Ermm,kartun yang dok tergila-gilakan Zaza masa kecil dulu ialah DORAEMON.Huhu,bukan masa kecil sampai sekarang la hingga Incik Pyan kadang-kadang jeles dengan 'madunya'itu.Ialah bilik tidur cik puan die penuh dengan doraemon.Masa mula-mula kawen dulu Zaza dah kena warning supaya simpan semua doraemon tu di bilik lain.Tapi cik puan dia degil dan tanpa pengetahuan Zaza,Incik Pyan yang kurang asam jawa tu dah sedekahkan doraemon Zaza pada budak-budak kocik dekat dengan rumah kitaorang.Hangin tol.


Ingat dulu habis meja,buku,pemadam,pembaris kalau boleh muka kawan-kawan di sekolah dulu Zaza nak lukiskan muka doraemon.huhu.Nape tak lukis di meja sendiri????meja Zaza dah penuh sampai dah tak nampak benda lain dah..DORAEMON jer.Tak caye,try tanya member Zaza masa sekolah dulu..


Masa belajar di poli dulu,Lecturer Zaza pernah suruh buat oral test tentang Doraemon.Nagis Zaza,rasa macam nape la si Dora ni tak tinggalkan poket die tu..ishhKorang ingat senang ker nak present depan orang pasal dora ni.Semua pakat gelak,mula la Zaza ni mengelabah tapi tak tunjuk la..huhu

3 comments:

Welcome To Zaza The Witch Blog

1)Tq sbb visit blog Zaza yg xcomel neh..huhu
2)Sila tinggalkan komen yg comel2 je ek...wink
3)Thanks Be My Followers

Zaza Zafran™ © . Designed by MaisarahSidi.com