Sewa Tapak Iklan seperti Sidebar Kanan Zaza atau servise yang lain..Interested? Sila Email Zaza at write2zaza@yahoo.com Maklumat lanjut,Click -->
SINI! .

Thursday, August 18, 2011

22 Tahun Hidup Baru Merasa Makan Ayam Penyet


Semalam Incik Pyan bercuti sempena Nuzul Quran kan Penang public holiday so kitaorang pon keluar la pergi shoping baju Zafran.Keluar pon dah lewat,mama ngiyau la nak berbuka dekat luar.Borink berbuka di rumah katanya..huhu.So Zaza deside kami berbuka di Ayam Penyet House.Selama ni dok baca jer orang makan ayam penyet,Zaza nan hadonya pernah makan.

Set Empal Penyet,Zaza punya.Empal ni daging yang digoreng,sedap jugak rasanya macam daging yang mama selalu goreng di rumah.

Set Nasi Ayam Penyet.Ni Incik Pyan punya.Rangup ayam ni.

Bakso.Ni mama yang punya.Mama kata rasa die ada kureng sikit.Yang Zaza tau,kuah die super duper pedas maa.

Sup Free dengan Teh o Lemon Ais untuk kami bertiga.

Air ni tah hapa nama dia.Air untuk Zaza.Incik Pyan cakap minum sampai tak hengat orang kat sebelah..huhu.Dia lupa bini dia kalau lapar memang tak hengat dunia.




Overall restoran dia Zaza kasi 4bintang.Layanan dan servis dia tip top.Cepat pon cepat.

2 000 Say i'm cute 내가 귀엽다고 말해:

ipa faiza~ said...

nampak enak...

oh lapar~

:)

mr_mrs mikko said...

nyesal plak aku zaza masuk blog ko ni..
laaapoooo teruss!





 
Design by Zaza Zafran |작별 다시 올 |© all rights reserved.