Sewa Tapak Iklan seperti Sidebar Kanan Zaza atau servise yang lain..Interested? Sila Email Zaza at write2zaza@yahoo.com Maklumat lanjut,Click -->
SINI! .Nak tengok Pre-Loved item yang hanya berharga RM15,Click--->>SINI

p/s:Tempahan header dan seangkatan dengannya ditutup akibat lappy rosak.tq

Monday, August 15, 2011

Blog MakeOver..



BLOG MAKEOVER!!.Picture di atas memang tak boleh blah,konon2 love bloging tapi liat nak mampus untuk update blog.Buktinya dah berapa lama Za tak update blog..Sekarang ni busy sangat jadi surirumahtangga merangkap isteri mithali huhu mithali la sangat.Lebih2 lagi bila Shincot kecil Za ni semakin membesar menjadi johan.


TEMPLATE
Kali ni Za pakai template yang lama balik sebab malas nak layan koding yang akan membuatkan Za meroyan bulan2 puasa ni.Incik husband a.k.a Incik Pyan la yang suruh tukar template baru.Katanya template a.k.a blog Za sebelum ni macam budak2.HELLO,adakah ini kerana usia Za dah menjengah 22tahun.Oh tidak,taknak tua lagi tapi redha je la.huhu.So template ni nampak tak kematangan Za sebagai isteri merangkap mama orang.Cepat angguk kalau nak choki-choki satu.

HEADER
First time Za buat header bunga-bunga cinta ni.Konon-konon nampak matured la cikit..Incik Pyan sila buka mata anda yer.Berapa lama header ini bertahan tidak la tau yer.Korang doakan la header ini tak jadi macam header2 yang lepas tu.Kenapa letak gambar kahwin??saja ja nak menunjuk pada korang..haha.Tak da la,tu jer gambar yang pakai baju pink.Boleh terima ke jawapan ni.Hen tam sajalah labu.

Icon
Icon cute miut piat piut tu..apa punya bahasa pun tak tau,rasa2 cam nak lempang tak?Zaza dah mengurangkan icon2 tu yela kata nak nampak matured kan.



Wokeh la,Za nak pergi memasak untuk berbuka nanti.See you see,nampak macam isteri dan ibu mithali tak???Cepat hangguk sebelum kena luku kepala.




1 000 Say i'm cute 내가 귀엽다고 말해:

ecadwinkyasha said...

zaza!!!!!!!!!!!!..i do love ur new blog layout.awesome sangat cantik...suka tengok.takde childish sangat pun.kalau pyan cakap apa-apa,I ada tolong backup U :p





 
Design by Zaza Zafran |작별 다시 올 |© all rights reserved.