Zaza Zafran™: Blogshop Review:Pelangi'sBoutique&Collection

29 September 2011

Blogshop Review:Pelangi'sBoutique&Collection


Perkenalkan,Pelangi'sBoutique&Collection  :) Ownernya sangat la sweet,dia merupakan salah2 kawan Zaza di alam maya ni.Blogshop ini menjual pelbagai dress yg sgt cantik dan menarik dgn harga yg berpatutan. Jom Zaza nak  tayang dress dia yang Zaza tertarik menarik memang nak beli :)

BAHU: 14"
DADA: 42"
PINGGANG: 40"
LABUH: 37"
CANTIK TAU DGN BUNGA KAT BAHU TU..:)
RM 28

DADA: 38" (getah)
PINGGANG: 36" (getah)
LABUH: 42"
SGT CANTIK!
RM 25



So sesiapa yang berminat cepat2 la grab ok kerana dress di sini macam goreng pisang panas.Kejap je abes.Selain drpd menjual dress yang cantik,Pelangi'sBoutique&Collection
juga menjual product kecantikan jugak taw. Jom skodeng more product kecantikkan untuk muka dgn click --- SINI :)

NATURACTOR 


 RM 60.00 Only,









Utk more dress
di Pelangi'sBoutique&Collection, Click
aje kat banner di atas ataupun di sidebar yer korang.




No comments:

Post a Comment

Welcome To Zaza The Witch Blog

1)Tq sbb visit blog Zaza yg xcomel neh..huhu
2)Sila tinggalkan komen yg comel2 je ek...wink
3)Thanks Be My Followers

Zaza Zafran™ © . Designed by MaisarahSidi.com