Sewa Tapak Iklan seperti Sidebar Kanan Zaza atau servise yang lain..Interested? Sila Email Zaza at write2zaza@yahoo.com Maklumat lanjut,Click -->
SINI! .Nak tengok Pre-Loved item yang hanya berharga RM15,Click--->>SINI

p/s:Tempahan header dan seangkatan dengannya ditutup akibat lappy rosak.tq

Tuesday, August 16, 2011

Frequently Asked Questions (FAQs)


Annyeonghaseyo, :)

Haha,cakap korea plak Za ni.Demam 'Boys Over Flowers"sekarang ni.Hari ni Za  buat FAQs a.k.a. Frequently Asked Questions. Ramai  orang yg tnye Za soalan yang random. So,Za decide nak buat FAQ. Ramai blogger yg daa buat.

1. Gune template ape dlm blog ?
Zaza guna template Denim by Blogger :)

2. Buat header gune ape?
Zaza guna Adobe Photoshop CS3

3. I Follow U,Plez follow me back?
Erm,isu sensitip ni.Well Ikut macamana Zaza berminat pada blog korang la.

4. Zaza boleh editkan blog untuk saya tak?
Erm,Zaza dah taknak edit blog for free untuk orang krn sebelum ni orang yang Zaza tolong tak pnh nak hargai pertolongan Zaza.So kalau nak jugak sila buat tempahan.

5. Zaza boleh buatkan header untuk saya tak?
Jawapan seperti nombor 4.

6. Zaza cari background blog dkt mana?
Dekat photobucket, cherrybam,

7. Gmbr yang doodles semua tuh amek dari mane yer?
Ambik di blog-blog yang bagi freebies,after permission baru publish kat blog.

8. Kenapa Zaza tak buat tutorials yang saya mintak?
Mungkin tutorial yang korang mintak tu dah ada di tutorial list atau tutorial tu memang takda di blog Zaza.

9. Font header Zaza nama dia apa yer?
Erm,Zaza suka guna Lemons can Fly,Udamojial dan yang terbaru ni Zaza just guna Black Chancery.

10. Kenapa icon freebies Zaza tu tak ada link pon?
Setakat ni Zaza tak ada masa lagi nak bagi freebies pada korang namun material dia dah ada just wait and see yer dear.

11. Zaza, dah kawen ker? LOL
Zaza dah berkahwin,anak pon dah ada sorang

12. Zaza, boleh tak saya copy tutorial and entry dekat blog Zaza, lepastuh tulis dkt blog sy?
Boleh as long as you credit to my blog :]




Cukup dah kot yer,Zaza akan update status FAQ ni dari masa ke masa.Thanks sudi baca.

2 000 Say i'm cute 내가 귀엽다고 말해:

aleen aiden said...

laaa dah kawen ke..seriyes xprasan tengok gamba kat sbelah ni.hu3

Stilla Royazrie said...

wah canteek blog baru zaza...suka sangat2!!





 
Design by Zaza Zafran |작별 다시 올 |© all rights reserved.