Sewa Tapak Iklan seperti Sidebar Kanan Zaza atau servise yang lain..Interested? Sila Email Zaza at write2zaza@yahoo.com Maklumat lanjut,Click -->
SINI! .Nak tengok Pre-Loved item yang hanya berharga RM15,Click--->>SINI

p/s:Tempahan header dan seangkatan dengannya ditutup akibat lappy rosak.tq

Wednesday, August 17, 2011

Meroyan Tengok "Boys Over Flowers".


Sekarang ni Za meroyan tengok cerita Boys Over Flowers.Memang Za ni ketinggalan zaman betul la tapi bukan salah Za la,pihak 8TV la lambat tayang.Za ne la mampu nak langgan Astro tu..huhu.So baru sekarang nak layan cerita ni.*teteap taknak mengaku salah*


Jeles tengok heroin dia sebab dikelilingi dengan cowok-cowok ganteng lagik kayo.


Suka tengok hero dia yang ni,muka ganas berlagak nak mampus tapi dalam hati ada taman lor.Incik Pyan mesti bangkang kalau Za kata cute,macho la.hehe.Jeles la tu macam tak tau.


Si heroin ni kadang2 cantik kadang2 tak Za tengok.huhu...sebab muka dia macam tua la bila berambut pendek dalam cerita ni...selalu cakap dengan incik Pyan "macam tua la minah ni..." Incik Pyan selalu bangkang.. "mana ada tua,ayang ni rabun dekat ke ??" Za plak yang terkena,Incik Pyan lalu pon Za buat tak tau ja kalau tengah tgk cita ni mau tak hangin dia..


Baru Za tau cerita ni banyak version...

korea= Boys Over Flowers
japan= Hana Yari Dango
taiwan= Meteor Garden
Setakat ni Za pernah tengok korea dengan taiwan  je....Jepun Za tak pernah tengok lagi,hero dia pon tak handsome sangat..haha.Tu motif Za tgk cerita ni..haha kantoi,



1 000 Say i'm cute 내가 귀엽다고 말해:

ecadwinkyasha said...

tiga-tiga dah tengok...hehehe.tpi most best the original one.the taiwan..time form1 lagi tue..hehehe.

yap,jepun version xsyok sangat.

overall,ceta ne MEMANG BEST :)





 
Design by Zaza Zafran |작별 다시 올 |© all rights reserved.