Sewa Tapak Iklan seperti Sidebar Kanan Zaza atau servise yang lain..Interested? Sila Email Zaza at write2zaza@yahoo.com Maklumat lanjut,Click -->
SINI! .

Thursday, August 4, 2011

Salam Ramadhan



Dah 4hari berpuasa baru sekarang ada masa nak ucap pada korang semua.Zaza sekarang sibuk sesangat,yela biala dah jadi surirumahtangga sepenuh masa.Pagi-pagi kalau dulu mama yang sediakan sahur.Zaza just bangun pukul 5pg untuk tolong2 jer tapi sekarang kitaorang dah tinggal sendiri,so semua zaza kena buat sendiri..Letih sangat,lebih-lebih lagi bila Zafran sekarang nak main je taknak tidur,so tak sempat la nak update blog.

1 000 Say i'm cute 내가 귀엽다고 말해:





 
Design by Zaza Zafran |작별 다시 올 |© all rights reserved.