Sewa Tapak Iklan seperti Sidebar Kanan Zaza atau servise yang lain..Interested? Sila Email Zaza at write2zaza@yahoo.com Maklumat lanjut,Click -->
SINI! .Nak tengok Pre-Loved item yang hanya berharga RM15,Click--->>SINI

p/s:Tempahan header dan seangkatan dengannya ditutup akibat lappy rosak.tq

Thursday, August 4, 2011

Salam Ramadhan



Dah 4hari berpuasa baru sekarang ada masa nak ucap pada korang semua.Zaza sekarang sibuk sesangat,yela biala dah jadi surirumahtangga sepenuh masa.Pagi-pagi kalau dulu mama yang sediakan sahur.Zaza just bangun pukul 5pg untuk tolong2 jer tapi sekarang kitaorang dah tinggal sendiri,so semua zaza kena buat sendiri..Letih sangat,lebih-lebih lagi bila Zafran sekarang nak main je taknak tidur,so tak sempat la nak update blog.

1 000 Say i'm cute 내가 귀엽다고 말해:





 
Design by Zaza Zafran |작별 다시 올 |© all rights reserved.