Sewa Tapak Iklan seperti Sidebar Kanan Zaza atau servise yang lain..Interested? Sila Email Zaza at write2zaza@yahoo.com Maklumat lanjut,Click -->
SINI! .

Thursday, August 25, 2011

Trouble Sleeping..Arghhhhh



Arghh mengantuk tahap gaban dah ni tapi still tak boleh melelapkan mata.Sejak dua tiga empat menjak ni,Zaza memang tak cukup tidur.Yela baru tidur Zafran jaga nangis2 pulak,dia demam+selsema+batuk=Penyakit tiga serangkai.Nak jaga gilir-gilir dengan Incik Pyan,Zafran ni pulak ngado2 taknak dekat papa dia.Nak mama ja,grrrr.Tidur pulak taknak dalam buai,taknak atas katil tapi nak atas riba atau atas badan Zaza ja..Hiss layan je la,baru dia nyenyak tidur letak atas katil terus masuk waktu sahur..

Kadang-kadang tengah makan sahur Zafran nangis nak susu.Cepat-cepat pergi tengok die,Zafran dah la minum nenen lama betul alih2 dah azan subuh..nasib Allah swt kuatkan semangat.Tahun ni Zaza posa tak tinggal lagi..period pon tak datang maybe kesan cucuk perancang tu kot..

Korang puasa macam na???Ada yang tak puasa ker???Pada yang tak puasa tu tak payah la tunjuk terang-terangan tak puasa yer.

3 000 Say i'm cute 내가 귀엽다고 말해:

zOeY zAu YaH said...

best lah blh posa penuh...

En Hazwan & Cik Syazz said...

amboi zaza buat muka comel pulak ye gitu:p
pasal pertanyaan foundation dari http://thecoklatcelup.blogspot.com/2011/08/shhhhyyysaya-ada-foundation-rahsia.html
tu, dia tak sebabkan jerawat, sebabnya bahan2 produk marymkay berunsurkan botanical atau tumbuhan smula jadi:) so kalau zaza nak order bolehlah lepas raya ni tau, just sms syazz kat 0175341080.kalau ada masalah kulit atau berminat nak cuba make up pun boleh:P)

zOeY zAu YaH said...

selamat hari raya =)





 
Design by Zaza Zafran |작별 다시 올 |© all rights reserved.