Sewa Tapak Iklan seperti Sidebar Kanan Zaza atau servise yang lain..Interested? Sila Email Zaza at write2zaza@yahoo.com Maklumat lanjut,Click -->
SINI! .

Tuesday, September 20, 2011

Fida Nampak Rambut,Mamat Tak Sengaja Upload Gambar Fida


Erm,pelakon yang sedang meningkat naik dengan drama Kasih Alia..huhu tak miss la tengok cite ni >_<.Kebelakangan ni asyik dengar kontrovesi jer pasal Fida ni.Hari tu pasal isu peluk Iqram dalam Kasih Alia lepas tu dengan Mamat Sepah ni pasal free hair plak.Tapi jangan la kita judge bukan2 yer sebelum dengar dari tuan empunya picture.


Photobucket

----------------------------------------------------
Macam tak adil pula apabila timbul macam-macam dakwaan mengenai gambar Fida Ibrahim (kanan) seperti yang disebar dalam sebuah laman gosip, malam tadi. Paling dangkal, ada pihak yang mendakwa aktres ini sekadar bertudung untuk fesyen. Ish, melampau sangat tuduhan macam tu, kan? Sepatutnya kena usul periksa terlebih dahulu.
 
Spekulasi bermula apabila sekeping gambar yang turut memaparkan bayangan Mamat Sepah sedang mengambil gambar Fida daripada luar kereta tersebar di internet. Menurut cerita daripada sumber terapat, Mamat dipercayai tidak sengaja mengupload gambar Fida dalam laman Facebook. Sudah lumrah, orang kita ni memang pantang nampak, terus sahaja nak sampaikan macam-macam spekulasi.

Tambah sumber lagi, gambar ini dipercayai diambil ketika Fida & Mamat bercuti di negara seberang, baru-baru ini. Jangan fikir yang bukan-bukan ya. Mereka turut ditemani oleh adik beradik serta rakan terapat.

Berdasarkan pemerhatian kami, Fida sebenarnya pakai topi untuk melindungi rambut beliau. Mungkin sebab lasak berjalan-jalan, rambut Fida terkeluar daripada topinya. Biasalah, kita sebagai manusia kan memang tak lari daripada salah & silap.

Sumber OhBulan

1 000 Say i'm cute 내가 귀엽다고 말해:

halidaRahman said...

cantikkan comment box, tengok tuto kat sini > http://pinkydorky.blogspot.com/2011/09/tutorial-cantikkan-comment-box.html





 
Design by Zaza Zafran |작별 다시 올 |© all rights reserved.