Sewa Tapak Iklan seperti Sidebar Kanan Zaza atau servise yang lain..Interested? Sila Email Zaza at write2zaza@yahoo.com Maklumat lanjut,Click -->
SINI! .

Friday, September 30, 2011

Free Doodle



Salam Jumaat,
 
Sejak dua tiga empat menjak ni.Rasa macam ketagih doodle pulak.Asal ada jer contest pasal doodle ni mesti laju je nak join.So kalau korang nak join boleh ler sesangat yer.Lagipon Cik Tempe nak bagi doodle free kepada follower die.Langkah kaki dia ikut ja macam di bawah.

------------------------------------
1. mesti lah follower blog ni. kalau suke blog ni like la sekali :)--->>Dah lama dah Follow dan like.

2.buat satu entri tajuk,"free doodles". --->>Inilah entrynya >_<

3.letak banner kat atas ni dalam entry tu.Dan linkkan terus kat entri ni.--->>Ya sudah dong.

4.korang bagi ciri-ciri doodle yang korang nak k.

--->>Nak doodle pakai hanbok boleh.

5.tag 3 orang blogger yang lain. kalau lebih pon takpe. tapi make sure die tahu yang dia di tag.
---->>Zaza tag semua follower blog Zaza..Ehhh orang kampung anda semua di tag.

6. letak url entry korang kat komen di bawah k :)
---->>wokeh,done.




2 000 Say i'm cute 내가 귀엽다고 말해:

Husna said...

ini link dia..tapi tak ada subtitle la..hehe

http://www.youtube.com/watch?v=fJOX672TU4c&feature=related

Zaza Zafran 귀여운 said...

@Husna tq husna





 
Design by Zaza Zafran |작별 다시 올 |© all rights reserved.