Sewa Tapak Iklan seperti Sidebar Kanan Zaza atau servise yang lain..Interested? Sila Email Zaza at write2zaza@yahoo.com Maklumat lanjut,Click -->
SINI! .Nak tengok Pre-Loved item yang hanya berharga RM15,Click--->>SINI

p/s:Tempahan header dan seangkatan dengannya ditutup akibat lappy rosak.tq

Monday, September 19, 2011

i.doodle project



Anyonghaseyo,

Hari ini akibat kebosanan dan kekretifan serta keexcitedan *berapa banyak ke la*huhu.Zaza nak join doodle project yang dibuat oleh Mel Amalina.Zaza ni kalau melukis tu boleh la dari zaman sekolah memang minat melukis pon tapi kalau bab mewarna jangan dok cari pasal zaza suruh mewarna...terus cabut sampai sanggup jumpa pengetua face to face dekat opis sebab nak drop subjek PS dalam SPM.>_<.

Jom tengok doodle yang zaza lukis.Hope Mel sanggup la buat yang cantik2 untuk zaza yer..Nak sangat doodle pakai Hanbok 한복 macam kat bawah ni..huhu.So korang kalau nak join jugak project ni silalah rajinkan tangan anda untuk melukis doodle wokeh.

2 000 Say i'm cute 내가 귀엽다고 말해:

ecadwinkyasha said...

lawa apa ne?....

+Mel Amalina+ said...

hehe..ok terima kasih sbb join..tunggu doodle dari saya ye ^_^





 
Design by Zaza Zafran |작별 다시 올 |© all rights reserved.