Sewa Tapak Iklan seperti Sidebar Kanan Zaza atau servise yang lain..Interested? Sila Email Zaza at write2zaza@yahoo.com Maklumat lanjut,Click -->
SINI! .Nak tengok Pre-Loved item yang hanya berharga RM15,Click--->>SINI

p/s:Tempahan header dan seangkatan dengannya ditutup akibat lappy rosak.tq

Monday, September 12, 2011

Raya Kan Sebulan..


Hi Korang,
Salam Merdeka Raya.

Sekejap dah dua minggu kita beraya.Mood raya still ada lagi tapi kuih raya dah habis kena bedal dengan Adik and the geng *cisss melahap ke melantak*.Sakit hati tau sebab dieorang habiskan Almond London 4 balang tanpa meninggalkan walau secebis habuk pon. T_T

 Minggu-minggu sebelum raya memang sibuk.Nak urus suami,nak urus anak.Busy dengan rumahtangga la katakan,biasa la isteri mithali *cisss perasan*  sampai terpaksa lupakan blog ni seketika.

* keluarga Incik Pyan*
Tahun ni konsep kami ialah Merahnya Makngah.Biaq silau mata orang yang pandang hahaha.Raya tahun ni banyak dihujani dengan pertanyaan atau lebih tepat lagi soalan la.

"Kerja apa sekarang?"

"Bila Zafran nak dapat adik?"

"Bila nak dapat ayah baru?"


Penat bercampur borink la nak jawab..semua asyik tanya soalan yang sama ja.."Kerja apa"sekarang ni Zaza kerja jaga anak jaga suami.Bangun pagi2 pukul 530am,sapu sampah dan kemas rumah lepas tu bangunkan Incik Pyan,buatkan air milo.Lepas tu mula la sesi menjaga anak yang cukup nakal.*fuhh..penat tau*."Bila Zafran nak dapat adik"soalan sensitip tu.Terus terang cakap tu kena tunggu 2-3tahun lagi,fullstop.Haa ni lagi sensitip "Bila nak dapat ayah baru" tu kena tanya mama la,apa plak tanya Zaza.Kalau tanya Zaza senang jer kalau kau tak kaya,jangan mai minang mama aku..haha


1 000 Say i'm cute 내가 귀엽다고 말해:

Izz_Zaty said...

kak zaza , sofie ada buatkan doodle untuk akak . hehe , jenguk blog sofie ok !





 
Design by Zaza Zafran |작별 다시 올 |© all rights reserved.