Sewa Tapak Iklan seperti Sidebar Kanan Zaza atau servise yang lain..Interested? Sila Email Zaza at write2zaza@yahoo.com Maklumat lanjut,Click -->
SINI! .

Thursday, September 29, 2011

Yeah Dapat Dodol eh Doodle.


Hi Korang,

Segar gila sebab baru lepas mandi.Zaza nak ucap terima kasih pada Apis sebab bagi Zaza doodle Kuning di bawah ni,ha amacam sama tak macam Zaza.Kalau korang nak sila2 la contact apis,tak kena bayar pon free je.Hamboi2 dengar barang free terus syok je korang ni.Korang jangan curik pulak doodle kat bawah ni,tu Zaza punya wokeh,klik DOODLE FREE untuk dapatkan korang punya pulak.



Doodle pakai hanbok ni paling Zaza suka sebab kata korea kan.huhu.Doodle ni diberi oleh Mel Amalina sebab Zaza join project I-doodle.Terima kasih yer mel tolong warnakan die >_<.Kalau korang nak doodle cute macam Zaza bolehlah pergi tempah pada Mel.

4 000 Say i'm cute 내가 귀엽다고 말해:

Coretan anuar said...

Cantiklah blog awak.. Banyak grafik dan penuh berwarna warni...

Zaza Zafran 귀여운 said...

@Coretan anuar terima kasih...nti dtg lagi yer.

YuiLight said...

Howaaaa...howaaa...nice doodle ^O^

Comel >w<

Zaza Zafran 귀여운 said...

@YuiLight tq dear..





 
Design by Zaza Zafran |작별 다시 올 |© all rights reserved.