Sewa Tapak Iklan seperti Sidebar Kanan Zaza atau servise yang lain..Interested? Sila Email Zaza at write2zaza@yahoo.com Maklumat lanjut,Click -->
SINI! .

Tuesday, October 25, 2011

Bila Kegilaan Barangan Vintage dan Polka Dot Melanda..


Hi Reader,

Dua tiga menjak ni demam Vintage dan polka dot banyak terkena pada bloggers termasuklah Zaza.Background blog pon dah tukar ala-ala vintage.So korunk kalau korunk tergila-gila barangan vintage dan polkadot tapi tak tau nak cari di mana.Sila la cuci mata dengan satu blogshop ni.

Nak apa semua ada dari Vintage accessories, baju fashion dr korea , bag , topup , handphone.  watch and kamera lomo.BEST SELLER is jewelry , jam knitted bohemian and kamera lomo.

CODE: BB1755
PRICE : RM50 FREE POSTAGE
Brand: Other
Colors: Yellow,Pink
Material: PU
Love fashion retro butterfly flower sweater chain
Item No.:A14315 [PALING ZAZA SUKA]
PRICE : RM10 ( EXCLUDE POSTAGE )


Cute Little Summer Water Jade Boston Bag
CODE: BB1846 ( Pink Red,Grey,Blue )
PRICE : RM50 FREE POSTAGE
Brand: Skyblue
Material: PU
Weight: 0.9kg
Bag Type: Hand Bag
 Cute little summer Shuiyu Boston bag

cute little section of the Boston nylon bag, big spotlight in the summer!
Portable little bag walking in the streets of Boston, I really feel that they are also very sweet and energetic!
Zipper, the bag has a zipper - pocket.
With a long strap, hand-held water of choice, dorsal or hatchback.
Block the bottom of nails, plus the overall texture of the big minutes. (With inside)
NECLACE VINTAGE


PRICE : RM10 ( EXCLUDE POSTAGE )

So kalau korunk nak tengok banyak lagi sila la ke Annafella Boutique's.Oh ya,annafella juga dah didaftarkan di ssm atas nama annafella enterprise.So korunk tak payah nak takut-takut yer untuk beli barang.Di bawah ni Zaza sertakan sikit sebanyak tentang Owner dan produk Annafella Boutique's.

owner untuk annafella boutique ni sorang je. ana. nurana nizam. then ana ni umur 19 tahun. bljr di universiti teknikal malaysia melaka. so, AB ni ada sejak bulan 7 tahun ni. tapi ikotkan ana dah niaga sejak umur 16 tahun lg. cuma kali ni br serious.Annafella juga menawarkan 2 program iaitu dropship dan wholesale. Ini khas untuk nak cari duit sampingan dan bg yg nk mula kan perniagaan. takde yuran dikenakan.Best Kan !





Contact Nurana Nizam at :
FaceBook: >ANNAFELLA BOUTIQUE'S (click to view)
Email: ananizam@gmail.com


Disclaimer :-
--> kesemua gambar diatas di tayangkan
dgn izin AnnaFella Boutique.



:: (nak iklankan produk atau
blogshop anda) Click ---->Here 
utk lihat pakej pengiklanan ::

^^This advertisement is brought to you by Zaza Zafran™ 


2 000 Say i'm cute 내가 귀엽다고 말해:

Nurul Mazni Sawal said...

hihhihi.. memang cntik2 kan.. tak kesempatan lagi nk beli.. errr.. blog template kite lebih kurangggg :)

zOeY zAu YaH said...

vintage comel jugak =)





 
Design by Zaza Zafran |작별 다시 올 |© all rights reserved.