Sewa Tapak Iklan seperti Sidebar Kanan Zaza atau servise yang lain..Interested? Sila Email Zaza at write2zaza@yahoo.com Maklumat lanjut,Click -->
SINI! .

Monday, October 31, 2011

Budak 10 Tahun Diperkosa dan Dikuburkan Hidup-hidup


Kejadian ni berlaku di Filipina, budak perempuan berusia 10 tahun diperkosa oleh sepupunya sendiri, selepas itu dia dikuburkan hidup-hidup. Sepupunya yang bernama Dennis Quilaton memperkosa dan kemudian memukul kepala mangsa dengan benda keras hingga tak sedarkan diri, selepas itu mangsa dikuburkan dalam keadaan pengsan.
Namun, budak perempuan tu akhirnya dapat melepaskan diri setelah sedar dari pengsan dan mendapati dirinya berada di bawah tanah. Budak perempuan itu akhirnya selamat tiba di rumahnya dengan bantuan jiran-jiran sekeliling.
Bapan mangsa memberitahu, anak perempuannya diculik oleh sepupunya kemudian dipukul dengan objek keras dan diheret ke atas rumput dan diperkosa.
Memang ajaib dan pelik kejadian ini, bagaimana budak itu sedar dari pengsan dan dapat keluar dari timbunan tanah dalam lubang yang dalam tu. Berapa lama budak perempuan tu berada dalam lubang dalam masih lagi tak diketahui.

1 000 Say i'm cute 내가 귀엽다고 말해:

Nurul Mazni Sawal said...

memang tak patot betol.. 10 tahun pun dia bernafsu gak.. macam2 dunia nie.

 
Design by Zaza Zafran |작별 다시 올 |© all rights reserved.