Sewa Tapak Iklan seperti Sidebar Kanan Zaza atau servise yang lain..Interested? Sila Email Zaza at write2zaza@yahoo.com Maklumat lanjut,Click -->
SINI! .

Wednesday, October 5, 2011

''Contest Gadis Berpurdah by Cik Tomato''


Selamat ber-contest,


Haha,petang lagi panas sebab tak mandi lagi ni,Zaza nak ajak korang join contest cik adik manis (suka tgk pic yang pakai telinga mickey tu).Kebetulan Zaza baru jer menggedik snap pic ala2 pakai purdah so harap ada la rezeki dekat sini yer >_<





Ini banner contestnya.. So boleh lah check rules and regulation di sini- CIK TOMATO


Blogger yang akan Zaza Tag ialah keseluruhan follower Zaza dan Geng Blog Pink...bolehhh....So sapa yang suka bergambar jom join contest ni.

8 000 Say i'm cute 내가 귀엽다고 말해:

SyUhAdA said...

gudluck.~

Sufinah Yussof (SY) said...

cantik~ nak join tapi takde pixa pakai purdah. try harder cari masa berposs dengan purdah. hehe~

Cik Tomato said...

Thanks for joining my contest dear ♥ Good luck yeahh !

sarah hanafiah said...

good luck syg :)

sarah hanafiah said...

good luck syg :)

YNA said...

salam kenal :)

good luck ya? :)

Jaja Sutera said...

hai...sudah follow.. :) dtg dr segmen Cik Tomato...Salam Perkenalan.. jom follow jaja :)

Cik Tomato said...

I tulis entry ni utk U http://yinshirin.blogspot.com/2011/11/minta-maaf-itu-berani.html sbb u pernah join contest I yg dah dibubarkan tu . Baca ya.





 
Design by Zaza Zafran |작별 다시 올 |© all rights reserved.