Zaza Zafran™: ''Contest Gadis Berpurdah by Cik Tomato''

05 October 2011

''Contest Gadis Berpurdah by Cik Tomato''

Selamat ber-contest,


Haha,petang lagi panas sebab tak mandi lagi ni,Zaza nak ajak korang join contest cik adik manis (suka tgk pic yang pakai telinga mickey tu).Kebetulan Zaza baru jer menggedik snap pic ala2 pakai purdah so harap ada la rezeki dekat sini yer >_<





Ini banner contestnya.. So boleh lah check rules and regulation di sini- CIK TOMATO


Blogger yang akan Zaza Tag ialah keseluruhan follower Zaza dan Geng Blog Pink...bolehhh....So sapa yang suka bergambar jom join contest ni.

8 comments:

  1. cantik~ nak join tapi takde pixa pakai purdah. try harder cari masa berposs dengan purdah. hehe~

    ReplyDelete
  2. Thanks for joining my contest dear ♥ Good luck yeahh !

    ReplyDelete
  3. salam kenal :)

    good luck ya? :)

    ReplyDelete
  4. hai...sudah follow.. :) dtg dr segmen Cik Tomato...Salam Perkenalan.. jom follow jaja :)

    ReplyDelete
  5. I tulis entry ni utk U http://yinshirin.blogspot.com/2011/11/minta-maaf-itu-berani.html sbb u pernah join contest I yg dah dibubarkan tu . Baca ya.

    ReplyDelete

Welcome To Zaza The Witch Blog

1)Tq sbb visit blog Zaza yg xcomel neh..huhu
2)Sila tinggalkan komen yg comel2 je ek...wink
3)Thanks Be My Followers

Zaza Zafran™ © . Designed by MaisarahSidi.com