Sewa Tapak Iklan seperti Sidebar Kanan Zaza atau servise yang lain..Interested? Sila Email Zaza at write2zaza@yahoo.com Maklumat lanjut,Click -->
SINI! .

Wednesday, October 19, 2011

Malu Nak Cakap,Tapiiii Nak


Hi Reader,

Tajuk entry tak boleh blah langsung,sebenarnya zaza dah lama teringin nak buat fanpage cuma takut tak ada yang LIKE jer.huhu,So try la buat untuk seminggu.Ada jugak sudi like fanpage zaza.TERIMA KASIH.


Korunk semua pun sudi-sudilah Like yer.Dia terletak dekat sidebar atas tu jer.>_<

1 000 Say i'm cute 내가 귀엽다고 말해:

ecadwinkyasha said...

LIKE tu lebih kurang je fungsi dia dgn follower...bila kita ping dekat fanpage kita sendiri,org yg xde blog boleh tengok latest entry...so,jgn lupa,bila ada entry.ping dekat fanpage :)





 
Design by Zaza Zafran |작별 다시 올 |© all rights reserved.