Sewa Tapak Iklan seperti Sidebar Kanan Zaza atau servise yang lain..Interested? Sila Email Zaza at write2zaza@yahoo.com Maklumat lanjut,Click -->
SINI! .

Monday, October 31, 2011

Pre-loved Item #01


 Haluu,

Minngu ni sibuk dengan mengemas bilik sebab esok dah mula kerja.Nanti nak pindah rumah dah so kena la start mengemas.So ada banyak baju yang Zaza nak let go.Baju-baju ni Zaza just pakai pergi class je dulu so sekarang dah tak pakai.Nak let go dengan harga RM15 jer termasuk kos penghantaran.Kalau korunk nak booking dulu pon boleh tapi jangan lebih 3hari okeh.






Kalau berminat sila PM Zaza di write2zaza@yahoo.com banyak lagi dalam almari tapi tak sempat nak snap pic lagi.

0 000 Say i'm cute 내가 귀엽다고 말해:





 
Design by Zaza Zafran |작별 다시 올 |© all rights reserved.