Sewa Tapak Iklan seperti Sidebar Kanan Zaza atau servise yang lain..Interested? Sila Email Zaza at write2zaza@yahoo.com Maklumat lanjut,Click -->
SINI! .

Tuesday, October 11, 2011

Simple Gyaru Makeup Tutorial


Selamat berpagi Selasa >_< ,

Pagi-pagi mood nak layan makeup tapi berukband pon buat2 sengal.Geram betul la,jom test makeup dibawah,Zaza baru nak belajar nak kelihatan gojes untuk Incik Pyan.huhu





4 000 Say i'm cute 내가 귀엽다고 말해:

Azzifarun Nurafizza said...

macam comel je make up die..nanti nak try la..

zOeY zAu YaH said...

tgk video time internet slow mmg mencabar iman hehe

Nurul Mazni said...

gyaru make up mmg comel.. tapi muke maz tak ssuai nk buat tutorial gini.. klu muke yg ade iras2 baby doll tu, persilakanlah.. hehee.. btw, share lah dear..no prob pun nk share tips tu :)

Redbloodsnow said...

HEHE...bgus tu. berhias utk suami dik. hikss





 
Design by Zaza Zafran |작별 다시 올 |© all rights reserved.