Sewa Tapak Iklan seperti Sidebar Kanan Zaza atau servise yang lain..Interested? Sila Email Zaza at write2zaza@yahoo.com Maklumat lanjut,Click -->
SINI! .

Thursday, October 6, 2011

Tutorial Makeup Untuk Pergi Interview


Hi sweety,

Minggu ni tersangat la sibuk sehinggakan blog pon terkucar-kacir,bukan terkucir yer korunk.Sibuk dok study dan pergi interview.Esok pon ada interview lagi >_<' .Setiap kali interview baru la kelam kabut nak cari apa yang patut dipakai.Makeup lagi *nampak sgt pandai makeup*.So jom tengok tutorial makeup untuk temuduga ni.





Thanks for Zoey Zau Yah for this tutorial.So korunk yang ada tutorial makeup yang nak dikongsikan boleh la komen bagi link blog korunk untuk Zaza terjah dan review.

1 000 Say i'm cute 내가 귀엽다고 말해:

zOeY zAu YaH said...

hehe tq sbb tgk.mkp nih simple2 ja sbb bila interview org akn lg tertarik kat seseorg yg nampak fresh..so mkp yg fresh tu perlu.cuma ikut gaklah jawatan apa yg minta.kalau berkaitan mkp,tbl camne pun takpa haha





 
Design by Zaza Zafran |작별 다시 올 |© all rights reserved.