Sewa Tapak Iklan seperti Sidebar Kanan Zaza atau servise yang lain..Interested? Sila Email Zaza at write2zaza@yahoo.com Maklumat lanjut,Click -->
SINI! .

Monday, January 9, 2012

Kerja Oh Kerja



Haluuu,Zaza in da house.Lamanya Zaza tak online ada la dalam 2bulan.Bil broadband bayar buta2 jer tapi tak guna langsung.Sekarang ni banyak busy woo.Sampai masa nak rehat pon tak ada.

Masa start kerja hari tu,hati ni berbunga2 la bila pc Zaza dekat opis ada connection internet,harapan nak update blog tinggal harapan jer bila semua connection dikawal oleh ITS Department and cuba bayangkan kalau pc kita ada virus,satu ITS Department boleh kecoh.Haiyoo malu gila la masa tu.

Rupanya kerja sebagai Leader tak mudah seperti yang dibayangkan.Nak jaga operator bukan senang.Macam2 perangai yang ada lebih2 lagi bila da leader yang dengki dgn kita.Dia buat hidup Zaza macam tah la tak tau nak cakap macamanaa....

Ok lah sampai sini dulu la,Zaza nak out dah... letih keje..banyak komen yang masuk Zaza tak sempat nak balas lagi.Sorry yer.

8 000 Say i'm cute 내가 귀엽다고 말해:

Khairunnisa' said...

May Allah SWT make things easier for you :]

Nisa'

Mr.Clive said...

hahah
tenet bayar tapi xgune...org kaye jer buat camtu...kehkehkeh XD

Cik Rose Cute said...

Kerja leader memang susah tau...semua kena jaga hati operator...hihihi

Atirah ★ said...

awak ditag . >> http://atirahhayati.blogspot.com/2012/02/first-giveaway-by-ila-and-anis.html

Atirah ★ said...

tag awak !
http://atirahhayati.blogspot.com/2012/02/lovestory313-1st-giveaway.html

MOMOCHAN said...

nak tanya zaza wat watermark macam mana yg ada cartoon tu ? :) Boleh share?

MOMOCHAN said...

nak tanya zaza wat watermark macam mana yg ada cartoon tu ? :) Boleh share?

Nurul Haidah said...

done follow n paste ur banner in my blog.hit me back please?n letak banner sy skali ye?thanks :)





 
Design by Zaza Zafran |작별 다시 올 |© all rights reserved.