Zaza Zafran™: Misi Cinta Mr Bad Guy

26 July 2015

Misi Cinta Mr Bad Guy


Misi Cinta Mr Bad Guy,pada za ia sebuah novel komedi romantik.Berkisarkan tentang 

anak The Legend Rizky Dhan,si penembak cinta dan Dr Maira si pencuri hati iaitu 


Mr Bad Guy,UMAR AFQAF.


















Umar Ahqaf,si hero yg langsung tak sweet apatah lagi nak lovey dovey sebaliknya si kaki buli tahap
brutal tak hengat,Anggerik Medina,gadis melayu yg lemah lembut tabi bila sesuka hati je dibuli Afqaf 
boleh berubah jadi Power Ranger.Huhu

















Perkenalan bermula ketika Anggerik Bekerja di klinik Dr Maira,Si bad guy Umar Ahqaf baru balik 
dari Ireland.So pertemuan pertama membuatkan Ahqaf nekad untuk menjadikan Anggerik sebagai bahan hiburannya.











Diugutnya Dr Maira dan Rizky Dhan jika mahu dia tinggal di Malaysia dan menolong perniagaan papanya,Anggerik Medina
Harus Menjadi PA nya.


















Akhirnya Anggerik setuju menjadi PA Ahqaf hasil pujukan Datuk Rizky dan Datin Maira.Bekerja sebagai PA Ahqaf
Anggerik cukup bertahan dengan sikap pemalas si bad guy namun perangai gatal tahap miang keladi Ahqaf
dia tak boleh terima sehingga bertekad untuk berhenti kerja.















Pada Ahqaf,Anggerik Medina hanya milik dia bukan milik si Adli Siamang atau sesiapa saja,

SHE MINE.Rancangan nakal tahap nauzubillah dilakukan untuk membuatkan Anggerik terpaksa
menerima dia.Akhirnya,status  PA bertukar kepada isteri.















Pada Anggerik,menjadi isteri Ahqaf tersangatlah mencabar kerana taste suami ala-ala Marilyn Moore
sedangkan dia seorang perempuan kampung,rambut pulak hitam berkilat,nak menggedik dan menggeletis mmg
tidak dibenarkan.Akhirnya ibu mertua si ratu penggoda manjadi rujukan.













Misi cinta Si Mr Bad Guy bermula bila si Ahqaf sedar dia dah terjatuh cinta dengan isteri sendiri..haha











Anggerik Medina : "Guy,if you don’t look like Calvin Klein models,don't expect us to look like Victoria's Secter angles.
                                    Wanna to join me :"

















Umar Ahqaf        : "I just want my Anggerik,mama.Nothing else…"














Nak tahu kesinambungan dia,sila la baca sendiri kalau bagitau ending awal2 tak best la..huhu

Kesimpulannya Mr Bad guy ni ada ke'sweet'an dia yang tersendiri.Tak rugi beli novel ni.

Part tak boleh imagine bila Ahqaf menyanyi sambil menari untuk Anggerik restoran.














"Umar Ahqaf so hot!







but you are good girl







The way you grab me







Must wanna get nasty







Go ahead,get at me…"





2 comments:

  1. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete
  2. wah,,,boleh buat novel dah ni.hehe..

    btw, snggah blogwalking dan follow :)

    ReplyDelete

Welcome To Zaza The Witch Blog

1)Tq sbb visit blog Zaza yg xcomel neh..huhu
2)Sila tinggalkan komen yg comel2 je ek...wink
3)Thanks Be My Followers

Zaza Zafran™ © . Designed by MaisarahSidi.com