Sewa Tapak Iklan seperti Sidebar Kanan Zaza atau servise yang lain..Interested? Sila Email Zaza at write2zaza@yahoo.com Maklumat lanjut,Click -->
SINI! .

Monday, November 9, 2015

Suamiku Ketua Gangster - Qhayra Qhayriesa



Sinopsis :

Tengku Ishaan Danish. Orangnya berkarisma, berpenampilan segak dan menjadi rebutan ramai wanita. Dengan jawatan CEO Seri Jaya Holding Berhad yang disandangnya, sesiapa saja menanti peluang untuk mendekati. Namun siapa duga, di sebalik semua itu, dia adalah seorang ketua gengster!
“Kau jangan fikir aku akan berhenti di sini saja Sarah. Selagi kau tak jadi milik aku, selagi itulah aku akan terus kejar kau sampai akhirnya, kau sendiri yang datang menyerah pada aku. Itu janji aku.” ~ Tengku Ishaan Danish
Nurul Salah Sulaiman. Dia hanyalah seorang gadis biasa. Tiada impian lantaran hidup sendiri lebih banyak diatur orang sejak dulu. Caranya kekampungan, rupanya pun tidak seindah mana, tetapi mengapa dia juga yang dikejar Tengku Ishaan Danish sedari dulu? Apa istimewanya dia di mata lelaki itu hingga Tengku Ishaan Danish sanggup melakukan apa saja demi mendapatkan cintanya?
“Tengku buat apa ni, hah? Suka hati saja nak babitkan saya dalam masalah Tengku dengan awek Tengku. Tengku jangan fikir Tengku tu orang kaya, Tengku boleh cakap apa saja yang Tengku suka tanpa fikir perasaan orang lain!”~ Sarah
Dellina Datuk Mokhtar. Lapan tahun dia menunggu Tengku Ishaan Danish. Mampukah dia menerima hakikat apabila Tengku Ishaan Danish memilih Nurul Sarah sebagai isteri dan bukan dirinya? Rahsia apakah yang wujud antara Dellina dan Tengku Ishaan Danish hingga Dellina sukar melepaskan lelaki itu pergi begitu saja? Manakala Dahlan, bekas tunang Sarah, mampukah melihat Sarah hidup bahagia di samping Tengku Ishaan Danish setelah Sarah menjatuhkan maruah dia sekeluarga?
Komen Zaza ;

7/5 
P/s : Za bagi extra 2star aci tak.

Novel yg membuat Za baca dari first page sampai last page tanpa skip.
GOOD job writer..Suka watak Tengku Ishaan,i dun care if my hubby jadi ketua gengster if dia macam Tengku Ishaan.Haha

Memang tak rugi beli novel ni,pada za ini novel terbaik dari penulis Qhayra Qhayriesa.
Serius masa tgk tajuk hati za dah tergoda nak beli tapi bila tengok penulis rasa macam tak yakin novel ni best krn karya penulis sebelum ni tidak dapat menarik perhatian za..(Sory writer krn terlalu berterus terang)but for this novel membuatkan Za tak sabar nak nantikan ur next novel,..Anyway keep it up writer..

1 000 Say i'm cute 내가 귀엽다고 말해:

admin said...

sangat bagus sekali postingannya saya suka, mampir ke chord gitar





 
Design by Zaza Zafran |작별 다시 올 |© all rights reserved.