Zaza Zafran™: Zaza Kehilangan Lagi :(

23 December 2010

Zaza Kehilangan Lagi :(


Mornink Uols,pagi neh Zaza totally xda mood nak buat kejer...Dah la demam dan sakit mata..Tertiba jer pukul 215am tadi dapat kol Ucop meninggal...masa entry ni ditulis jenazah Ucop still ada di Hospital Balik Pulau...Sebak la Zaza,xtau nak describe perasaan Zaza sekarang.


Rasa baru kemarin Zaza buat Entry pasal Ucop...Tapi hari ni Dia dah tinggalkan kami sekeluarga coz xcdent dgn kereta...Kcian family die..
Ucop la satu2nya anak lelaki dlm family makcik Zaza...

Zaza last sekali jumpa Ucop masa Imah kawen...Zaza marah dia sbb dia bw motor laju2..tp die senyum jer...Zaza usik dia mintak handphone baru dia,dia cakap ambik je la...Zaza kata btol ke neh??Dia cakap nak apa ambik je la..Zaza xtau semua tu petanda dia nak tinggalkan kami semua..

Ni kali ketiga,Zaza rasa kehilangan sgt2 slpas mendiang Pak Ngah dan Arwah Abah Zaza meninggal..Paling Zaza terkilan Zaza xdpt balik Penang hari ni coz xda transport...Nak sgt pergi sana..ermm

AL-FATIHAH UNTUK ARWAH USOP

2 comments:

  1. :( al-fatihah buat ucop. dan salam takhziah utk zaza n family ucop

    ReplyDelete
  2. hye... dah follow, follow back ok... nice blog.. =)

    ReplyDelete

Welcome To Zaza The Witch Blog

1)Tq sbb visit blog Zaza yg xcomel neh..huhu
2)Sila tinggalkan komen yg comel2 je ek...wink
3)Thanks Be My Followers

Zaza Zafran™ © . Designed by Zaza Zafran™