Zaza Zafran™: Kemana Kau Menghilang

06 January 2011

Kemana Kau Menghilang

Korang perasaan tak kat belah kanan blog Zaza neh macam dah ilang sesuatu…Huhu my ShoutBox dah hilang..sajer nak menghilangkan dia atas nasihat seseorang….lgpon lambat la die nak loading..


So korang yg BW kat blog Zaza neh jangan la risau la yer,korang boleh tinggalkan jejak korang pada link kat atas atau comment jer pada entry2 Zaza…Harap xmenyusahkan korang la yer..
Eh Lupa lak nak tanya,blog Zaza neh lambat x die nak loading???




NoTa PuTeri :
Thanks pada yg banyak bagi nasihat,
Tip dan Kritikan pada blog Zaza neh….
Hope ia dpt memajukan blog Zaza yg
Kureng…ahak2

1 comment:

Welcome To Zaza The Witch Blog

1)Tq sbb visit blog Zaza yg xcomel neh..huhu
2)Sila tinggalkan komen yg comel2 je ek...wink
3)Thanks Be My Followers

Zaza Zafran™ © . Designed by Zaza Zafran™