Zaza Zafran™: Free Doodle

30 September 2011

Free Doodle


Salam Jumaat,
 
Sejak dua tiga empat menjak ni.Rasa macam ketagih doodle pulak.Asal ada jer contest pasal doodle ni mesti laju je nak join.So kalau korang nak join boleh ler sesangat yer.Lagipon Cik Tempe nak bagi doodle free kepada follower die.Langkah kaki dia ikut ja macam di bawah.

------------------------------------
1. mesti lah follower blog ni. kalau suke blog ni like la sekali :)--->>Dah lama dah Follow dan like.

2.buat satu entri tajuk,"free doodles". --->>Inilah entrynya >_<

3.letak banner kat atas ni dalam entry tu.Dan linkkan terus kat entri ni.--->>Ya sudah dong.

4.korang bagi ciri-ciri doodle yang korang nak k.

--->>Nak doodle pakai hanbok boleh.

5.tag 3 orang blogger yang lain. kalau lebih pon takpe. tapi make sure die tahu yang dia di tag.
---->>Zaza tag semua follower blog Zaza..Ehhh orang kampung anda semua di tag.

6. letak url entry korang kat komen di bawah k :)
---->>wokeh,done.




2 comments:

  1. ini link dia..tapi tak ada subtitle la..hehe

    http://www.youtube.com/watch?v=fJOX672TU4c&feature=related

    ReplyDelete

Welcome To Zaza The Witch Blog

1)Tq sbb visit blog Zaza yg xcomel neh..huhu
2)Sila tinggalkan komen yg comel2 je ek...wink
3)Thanks Be My Followers

Zaza Zafran™ © . Designed by Zaza Zafran™