Zaza Zafran™: i.doodle project

19 September 2011

i.doodle project


Anyonghaseyo,

Hari ini akibat kebosanan dan kekretifan serta keexcitedan *berapa banyak ke la*huhu.Zaza nak join doodle project yang dibuat oleh Mel Amalina.Zaza ni kalau melukis tu boleh la dari zaman sekolah memang minat melukis pon tapi kalau bab mewarna jangan dok cari pasal zaza suruh mewarna...terus cabut sampai sanggup jumpa pengetua face to face dekat opis sebab nak drop subjek PS dalam SPM.>_<.

Jom tengok doodle yang zaza lukis.Hope Mel sanggup la buat yang cantik2 untuk zaza yer..Nak sangat doodle pakai Hanbok 한복 macam kat bawah ni..huhu.So korang kalau nak join jugak project ni silalah rajinkan tangan anda untuk melukis doodle wokeh.

2 comments:

  1. hehe..ok terima kasih sbb join..tunggu doodle dari saya ye ^_^

    ReplyDelete

Welcome To Zaza The Witch Blog

1)Tq sbb visit blog Zaza yg xcomel neh..huhu
2)Sila tinggalkan komen yg comel2 je ek...wink
3)Thanks Be My Followers

Zaza Zafran™ © . Designed by Zaza Zafran™