Zaza Zafran™: Glupp Terkedu,Zaza Tiru Ayat Orang.

13 October 2011

Glupp Terkedu,Zaza Tiru Ayat Orang.

Hello Readers 안녕하세요 리더 :118:,

Sebenarnya benda ni Zaza tahu lama dah saja malas nak kecoh2.Yela selagi dia tak mengganggu hidup
Zaza yang aman damai ni Zaza ok jer.Tapi bila ada orang tuduh Zaza ni si Hafiz dot dot tu yang Zaza kuciwa sikit.Hanya disebabkan ayat dekat tutorial Zaza tu ja yang si Hafiz tu copy :face36: ada segelintir orang yang cakap Hafiz adalah Zaza,Zaza adalah Hafiz *kira org yang sama la*.Lebih-lebih lagi bila si Hafiz ni dah remove blog die.


Ayat ni la yang Zaza maksudkan.Ayat ni ditulis oleh Zaza dekat sini .Tapi ditiru oleh si Hafiz ni jadi ramai yang salah faham dengan Zaza.


Yang kat atas ni Zaza punya ayat sama kan..kan.. Ayat tu zaza tulis masa blog ni still 'ZAZA THE WITCH' so malas nak tukar Zaza biarkan la die,mana nak tau ayat Zaza yang weng-weng ni pon ada orang minat.:face53: Harap lepas ni korang jangan keliru yer..Zaza tak kenal pon Hafiz tu sape.Zaza tau dia cilok ayat ni pon dekat sini.Tq Dil sebab bagi link blog die.:face51:




No comments:

Post a Comment

Welcome To Zaza The Witch Blog

1)Tq sbb visit blog Zaza yg xcomel neh..huhu
2)Sila tinggalkan komen yg comel2 je ek...wink
3)Thanks Be My Followers

Zaza Zafran™ © . Designed by Zaza Zafran™