Zaza Zafran™: Syukur Dah Dapat Kerja...

10 October 2011

Syukur Dah Dapat Kerja...


Monday Blues,

Semalam tak cukup tidur sebab asyik melayan kerenah Zafran yang demand.Kejap nak tidur dalam bilik kejap nak tidur dalam buai kejap nak tidur atas sofa..grrrr.

Syukur setelah lama menganggur akhirnya setelah berpuluh interview yang dah pergi,last week Tim Electronic panggil interview untuk Manufacturing Officer.So hari rabu tu pergi interview dengan muka blur sebab tak tau skop tugas jawatan tu.Alih-alih penemuduga tu kata Zaza tak sesuai dengan jawatan tu sebab takda pengalaman kerja dekat kilang.Rasa macam hampa pulak coz dah datang jauh-jauh.Tapi dia suruh tunggu kol hari isnin dari pihak dieorang la kalau dapat.

Hari isnin tunggu takda call pon then memang rasa tak dapat dah.Tup-tup hari rabu dapat call suruh datang untuk second interview.So pergi la dengan harapan dapat.Dieorang cakap taknak bagi Zaza jawatan Manufacturing officer tapi Technician atau Manufacturing Leader.Zaza pilih Technician coz dah memang belajar benda tu kan.Kalau Manufacturing Leader,Zaza nak kena handle around 30 orang bawah Zaza.Takut jugak tu.So dieorang akan call balik nanti untuk bagitau tarikh masuk kerja.Harap oklah la.Korunk doakan untuk Zaza yer.

No comments:

Post a Comment

Welcome To Zaza The Witch Blog

1)Tq sbb visit blog Zaza yg xcomel neh..huhu
2)Sila tinggalkan komen yg comel2 je ek...wink
3)Thanks Be My Followers

Zaza Zafran™ © . Designed by Zaza Zafran™