Zaza Zafran™: Kerja Oh Kerja

09 January 2012

Kerja Oh Kerja


Haluuu,Zaza in da house.Lamanya Zaza tak online ada la dalam 2bulan.Bil broadband bayar buta2 jer tapi tak guna langsung.Sekarang ni banyak busy woo.Sampai masa nak rehat pon tak ada.

Masa start kerja hari tu,hati ni berbunga2 la bila pc Zaza dekat opis ada connection internet,harapan nak update blog tinggal harapan jer bila semua connection dikawal oleh ITS Department and cuba bayangkan kalau pc kita ada virus,satu ITS Department boleh kecoh.Haiyoo malu gila la masa tu.

Rupanya kerja sebagai Leader tak mudah seperti yang dibayangkan.Nak jaga operator bukan senang.Macam2 perangai yang ada lebih2 lagi bila da leader yang dengki dgn kita.Dia buat hidup Zaza macam tah la tak tau nak cakap macamanaa....

Ok lah sampai sini dulu la,Zaza nak out dah... letih keje..banyak komen yang masuk Zaza tak sempat nak balas lagi.Sorry yer.

8 comments:

  1. May Allah SWT make things easier for you :]

    Nisa'

    ReplyDelete
  2. hahah
    tenet bayar tapi xgune...org kaye jer buat camtu...kehkehkeh XD

    ReplyDelete
  3. Kerja leader memang susah tau...semua kena jaga hati operator...hihihi

    ReplyDelete
  4. awak ditag . >> http://atirahhayati.blogspot.com/2012/02/first-giveaway-by-ila-and-anis.html

    ReplyDelete
  5. tag awak !
    http://atirahhayati.blogspot.com/2012/02/lovestory313-1st-giveaway.html

    ReplyDelete
  6. nak tanya zaza wat watermark macam mana yg ada cartoon tu ? :) Boleh share?

    ReplyDelete
  7. nak tanya zaza wat watermark macam mana yg ada cartoon tu ? :) Boleh share?

    ReplyDelete
  8. done follow n paste ur banner in my blog.hit me back please?n letak banner sy skali ye?thanks :)

    ReplyDelete

Welcome To Zaza The Witch Blog

1)Tq sbb visit blog Zaza yg xcomel neh..huhu
2)Sila tinggalkan komen yg comel2 je ek...wink
3)Thanks Be My Followers

Zaza Zafran™ © . Designed by Zaza Zafran™